Můj košík0 ks0 Kč
ratio

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

 

Newsletter

Zaregistrujte se a nechte si zdarma posílat aktuální informace o naší nejnovější nabídce, módních trendech ve světě reklamního textilu a akcích.

O nás

Reklamní studio DANTE Ústí nad Labem působí na českém trhu od roku 1999

Hlavními činnostmi firmy jsou výroba a prodej reklamních produktů:

  • reklamní, profesní a sportovní textil
  • reklamní a dárkové předměty
  • individuální zakázková výroba
  • branding (výšivka, potisk, laser...)

Při realizaci záměrů našich klientů spolupracujeme s předními tuzemskými i zahraničními dodavateli reklamního textilu i reklamních předmětů s cílem poskytovat stále kvalitnější služby. Naší snahou je vždy možnost té správné volby k maximální spokojenosti klienta.

Politikou jakosti našim zákazníkům garantujeme:

  • spolehlivost
  • flexibilitu
  • kvalitu zboží
  • individuální a odpovědný přístup

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rozumím